Pages

Subscribe:

4 Aralık 2012 Salı

iPhone 5 resmi olarak Türkiye'de satışa sunuluyor

Turkcell, Vodafone ve Avea'nın 14 Aralık Cuma günü kontratlı olarak iPhone 5 satışına başlaması bekleniyor.

iPhone 5 sonunda geliyor 12 Eylül'de tanıtılan ve ilk etapta resmi olarak 9 ülkede satışa sunulan iPhone 5'in Aralık ayı itibariyle 100 ülkede satışta olacağı açıklanmıştı. Apple, bugün yaptığı resmi duyuru ile Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50 ülkede daha iPhone 5 satışına başlıyor.

7 Aralık'ta Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un anavatanı Güney Kore'de iPhone 5 satışı başlayacak. 14 Aralık'ta ise Türkiye ile birlikte; Arnavutluk,Ermenistan, Bahama, Bahreyn, Bolivya, Brezilya, Şili, Çin, Kosta Rika,Kıbrıs, Ekvator, Endonezya, İsrail, Jamaika, Ürdün, Kuveyt,Makedonya, Malezya, Moldova, Karadağ, Panama, Paraguay, Filipinler, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan,Birleşik Arap Emirlikleri ve Venezuella'da satışa başlanacak.

21 Aralık'ta ise Barbados, Botswana, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Mısır, Gine, Fildişi Sahili, Kenya, Madagaskar, Mali, Mauritius, Fas, Nijer, Senegal, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia, St.Vincent ve Grenadinler, Tunus, Uganda ve Vietnam, iPhone 5 ile buluşacak ülkeler olarak açıklandı.

iPhone 5, Türkiye'de operatörler aracılığı ile satışa sunulacak. Turkcell, Vodafone ve Avea'nın 14 Aralık Cuma günü kontratlı olarak iPhone 5 satışına başlaması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Teknoloji Ajansi